KOLDBRANN Konseri İçin Geri Sayım Başladı!

KOLDBRANN konseri, black metal severleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. Norveç black metalinin son 25 yılına damgasını vuran en önemli gruplardan biri olan KOLDBRANN, ilk Türkiye konseriyle 19 Ekim’de dinleyicileriyle buluşuyor. Kendine has atmosferi ve yıkıcı sahne performanslarıyla tanınan grup, black metalin karanlık ruhunu İstanbul’a taşıyacak. House Of Demoniac Propaganda tarafından düzenlenen bu özel etkinlikte, sahneyi açacak olan isim ise Episode XIII.

Türkiye, özellikle son yıllarda black metal ve death metal sahnesindeki etkileyici konserlerle metal müzik tutkunlarını fazlasıyla memnun eden organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ülkemizde ağır ve karanlık müziğin yükselişi hız kesmeden sürerken, şimdi yeni bir efsanevi performans için geri sayım başlatıyoruz. Norveçli black metal devi KOLDBRANN, İstanbul’da sahne alacak ve dinleyicilere unutulmaz bir konser deneyimi sunacak. Bu benzersiz gösteri, müzikseverlerin hafızalarına kazınacak, karanlığın ve melodilerin mükemmel uyumunu bir arada yaşatacak. Sınırlı sayıdaki biletler için şimdiden yerinizi ayırtın!

Yer: Dorock Heavy Metal Club
Bilet Satış Noktası:
Hammer Müzik

KOLDBRANN

2001 yılında Norveç’te kurulan KOLDBRANN, Norveç black metalinin sert ve karanlık köklerine sadık kalan diğer ikinci dalga black metal sahnesindeki öncülleri gibi soğuk, melankolik ve yıkıcı soundları ile biliniyor. İsmi Norveççe’de “kangren” anlamına gelen grup, müziklerinin içeriğindeki karanlık ve çürüme temalarını yansıtmaktadır. KOLDBRANN, hem müzikal hem de lirik olarak soğuk ve kasvetli atmosferler yaratmaya devam ediyor.

Grubun ilk albümü “Nekrotisk Inkvisition” 2003 yılında yayımlandı. Norveç black metalinin yoğun agresifliğini taşıyan bu albüm, grubun yeraltı sahnesinde hızla tanınmasına yol açtı. Daha sonra gelen “Moribund” (2006) ve “Vertigo” (2013) gibi albümleriyle KOLDBRANN, hem Norveç black metal sahnesinde hem de uluslararası arenada kendine sağlam bir yer edindi.

Diskografi:

Pre-Prod 2002 – Demo
Mislyder fra det nekrotiske kammer – Demo
Nekrotisk inkvisition – Albüm
Skamslaadte engler / Fredløs -Split
Atomvinter – EP
Moribund – Albüm
Koldbrann / Faustcoven – Split
Stigma: På kant med livet – EP
Totalt sjelelig bankerott – EP
Vertigo – Albüm
Den 6. Massedød (Manna fra en annen himmel) – EP
Ingen sk​å​nsel – Albüm

Episode XIII

2001 yılında Eskişehir’de kurulan Episode XIII, yerli metal sahnesine ilk adımını 2005 yılında çıkardıkları Tabula Rasa albümüyle attı. Albüm, grubun kendine has soundunu dinleyicilere başarıyla tanıtırken, Türkiye’deki black metal severler arasında ilgi uyandırdı. Grup, bir süre aradan sonra sahnelere geri dönerek yeniden black metal dünyasında ses getirmeye başladı. Yenilenmiş enerjileri ve karanlık atmosferleriyle müzikseverleri bir kez daha etkileyen grup, yeni konserlere hazırlanıyor. Yıllar içinde bazı elemanları değişen grubun şimdiki kadrosunda ise vokalde Ozan Akyol, gitarda Murat Şentürk ve Sermet Durusan, bas gitarda Çağlar Karataş ve davulda Onur Özçelik bulunuyor.

Diskografi:

Expected Damnation – Demo
Sadistic Spell / Episode 13 – Split
Tabula Rasa – Albüm
Pitch Black – Albüm
Death Reclaims the Earth – Albüm
Life Terror – Albüm